FootlogixFootlogix® werd opgericht in 2007 door dr. Katharin von Gavel en is de eerste en enige Pediceutical®-voetverzorgingslijn ter wereld. Footlogix® innovatieve producten bieden oplossingen voor tal van huidaandoeningen aan de voeten, en zorgen voor een doeltreffend resultaat dat écht het verschil maakt.

DD Cream Mousse

Footlogix® DD Cream Mousse

Double Defense-voetverzorging. Deze mousse is licht en toch superhydraterend. Met antiverouderingseigenschappen, voor een verjongend effect. Deze mousse bevat Spiraleen® met antimicrobiële eigenschappen om huidirritaties te verlichten. Perfect ‘s avonds voor het slapengaan.

125 ml

Very Dry Skin Formula

Footlogix® Very Dry Skin Formula

Very Dry Skin Formula met bewezen werking hydrateert en herstelt zeer droge huid. Ureum hydrateert en houdt het vocht vast in de huid. Ideaal voor ouderen en diabetici.

125 ml

Cracked Heel Formula

Footlogix® Cracked Heel Formula

Cracked Heel Formula Deze formule hydrateert en elimineert sterk gekloofde huid. Bevat ureum om vocht vast te houden in de huid en teunisbloemolie om de huidstructuur te verbeteren.

125 ml

Rough Skin Formula

Footlogix® Rough Skin Formula

Rough Skin Formula bevat Clotrimazol, een doeltreffend schimmelwerend middel. Helpt goed tegen droge, ruwe en jeukende huid die aanvoelt als schuurpapier (en gevoelig is voor schimmelinfecties). Bevat ook ureum om vocht vast te houden in de huid.

125 ml