Pedi-Wol - Wol van de Texelaar

Pedi-Wol is een 100% natuurproduct, afkomstig van echte Texelse schapen. De Wol is meerdere malen gewassen, bewerkt en vakkundig gekaard.

Pedi-Wol is geschikt voor toepassing op blaren en drukplekken maar kan ook preventief gebruikt worden om blaren en drukplekken te voorkomen. Pedi-Wol is dus ideaal voor wandelaars en sporters. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voetbal, tennis, skiën, balletdansen, zaalsporten, hardlopen etc. Het kan worden toegepast op elke voet die last heeft van pijnlijke drukplekken. Ook doet het zijn werk bij bijvoorbeeld hielsporen of mensen met weinig vetpolster onder de voorvoet.

Loopt u de avondvierdaagse of de 80 van de Langstraat? Dan is Pedi-Wol echt een must om blaarvorming en pijnplekken te voorkomen of te beschermen. Heeft u nieuwe schoenen die hier en daar nog wat pijn geven? Dan is Pedi-Wol een fijn hulpmiddel!

Pedi-Wol plaats je eenvoudig op de gevoelige plek, sok erover, en klaar! De Wol blijft goed op z’n plaats en gaat niet schuiven.

Belangrijk!

Wanneer de gebruiker allergisch is voor lanoline (wolvet), dit product niet gebruiken. Als er in de tenen of voet geen gevoel zit, gelieve alleen in gebruik te nemen in overleg met uw zorgprofessional. Pedi-Wol is geen officiëel geneesmiddel en gebruik hiervan rust op uw eigen verantwoording.